Üdvözöljük a Be Bee – DIY weboldalán!

Szeretnénk néhány mondatban bemutatkozni és tevékenységünket bemutatni: Egy fiatal és kreatív pár vagyunk.
Mindketten szeretnénk hozzájárulni a fenntarthatósághoz, és elkerülni a tömegtermelést, ami jelenleg egyre nagyobb problémát jelent a világban.
A lehető legtöbbször a maradék anyagokat használjuk fel, vagy igyekszünk minél kevesebbet a szemétbe dobni. Így hozzuk létre szeretettel egyedien előállított termékeinket.

A dekoráció a saját lakásunkban színesebbé, izgalmasabbá és esztétikusabbá teszi az életünket. Akár a nappaliban, a hálószobában, a konyhában vagy a kertben, termékeink örömet szereznek a mindennapokban.

Mivel minden termékünk kézzel készül, ezért minden darab teljesen egyedi!
De a fenntarthatóság számunkra azt is jelenti, hogy jól kidolgozott és funkcionális termékekről van szó, amelyek hosszú élettartamúak is. Hadd bizonyítsuk be Önnek, hogy a fenntarthatóság és a kifinomult dizájn összetartozhat. De nem csak a termelésben akarunk környezettudatosak lenni: A csomagolásnak, a szállításnak és a marketingnek is klímasemlegesnek kell lennie. Ezért használunk kizárólag újrahasznosított csomagolást.

Böngésszen a gondosan válogatott és folyamatosan bővülő kínálatunkban, fedezze fel kreatív ajándékötleteinket barátai és családtagjai számára.

Creative Design

Mivel minden termékünk kézzel készül, ezért minden darab teljesen egyedi!

100% Money Back Guarantee

Megrendelését 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. Ezután a megrendelés teljes összegét visszatérítjük Önnek.

Online Support

Kérésével bármikor kapcsolatba léphet velünk e-mailben, amire
24 órán belül válaszolni fogunk.